Зустріч здобувачів – фінансистів із директором ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»

10 травня 2023 року здобувачі вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» мали можливість взяти участь у  Zoom - конференції, гостем якої був директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов – випускник  Миколаївського національного аграрного  університету, який продовжує співпрацю з МНАУ, надаючи можливість отримувати дуальну освіту нашим здобувачам,  проходити практику на виробництві.
ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»  - це єдиний потужний комплекс, який надає послуги з централізованого опалення та підігріву води населенню, комунально-побутовим та іншим об’єктам, забезпечує стабільне функціонування й експлуатацію котелень, теплових пунктів і теплових мереж, проводить поточний та капітальний ремонти обладнання теплового господарства, розробляє проектно-кошторисну документацію на будівництво, реконструкцію об’єктів теплового господарства, виконує монтаж і ремонт теплотехнічного обладнання, забезпечує місто водою у складний військовий період.
Директор найпотужнішого теплопостачального підприємства м. Миколаєва розповів про особливості роботи ОКП "Миколаївоблтеплоенерго", специфіку діяльності у військовий період та фінансові аспекти роботи, побажав учасникам конференції професійних успіхів та здобутків, відзначивши вагому роль освіти у житті кожного.
"Я сам є випускником Миколаївського національного аграрного університету (тричі), тому можу з впевненістю сказати, що освіта є ключовим фактором у становленні особистості, відтак кожен студент має відповідально поставитися до цього етапу у своєму житті. Наше підприємство зацікавлене у працевлаштуванні молоді, тому ми успішно співпрацюємо, зокрема, й з МНАУ за дуальною освітою, поєднуючи практику з теорією. Ми завжди відкриті до співпраці - долучайтеся", - резюмував Микола Логвінов.
Дякуємо пану Миколі за приділений час та активну життєву позицію у складний для країни час!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget