Вісті з захисту виробничої практики

Виробнича практика здобувачів фахової передвищої та вищої освіти відокремленого структурного підрозділу «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету» є складовою частиною навчального процесу і здійснюється з метою закріплення теоретичних знань, ознайомлення з майбутньою професією, набуття досвіду самостійної роботи та виробничих навичок і вміння приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах.

Важливим моментом у виробничій практиці є представлення результатів її проходження під час захисту звітів, який відбувся 29 - 31 травня 2023 року у випускних групах.

Здобувачі освіти у повному обсязі виконали програму практики та успішно захистили звіти, показавши достатній рівень знань теоретичного матеріалу та практичні навички за фахом. Досвід, отриманий під час проходження практики на підприємства, є хорошим стартом для подальшого розвитку фахових  навичок.

Протягом всього періоду практики здобувачі освіти уважно і відповідально ставилися до виконуваної роботи. Вивчали методи організації виробництва, посадові обов’язки персоналу, проводили аналіз діяльності підприємств, господарств.

Особливо відзначаємо виступи та оформлення документації студентів: Хомик Аміни(спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»), Січко Анни-Софії (спеціальність«Облік і оподаткування»), Ващук Яни(спеціальність «Готельно-ресторанна справа»), Петросян Мілени (спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»), Ковальову Альону (спеціальність«Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», Кондратьєва Василя (спеціальність «Агрономія»), Манзарука Іллі (спеціальність «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»), Вінничука Данила (спеціальність «Агроінженерія»).

Керівництво та персонал організацій  та підприємств  оцінюють роботу студентів, як «високоякісну», що  заслуговує на позитивну оцінку.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget