ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

23 травня 2023 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбулося засідання вченої ради університету. 

Відкрив засідання вченої ради ректор університету В’ячеслав Сергійович Шебанін, який із нагоди Дня науки нагородив грамотами департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації науково-педагогічних працівників Миколаївського національного аграрного університету та Технолого-економічного коледжу, з-поміж яких:

 1. МЕЛЬНИК Ольгу Іванівну, доцентку кафедри фінансів, банківської справи та страхування Миколаївського національного аграрного університету, кандидатку економічних наук, доцентку – за плідну науково-педагогічну роботу, впровадження новітніх прогресивних технологій навчання та ступеневої підготовки фахівців, активну наукову роботу із здобувачами вищої освіти.

 2. ГРУБАНЯ Василя Анатолійовича, завідувача кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу Миколаївського національного аграрного університету – за активну участь в організації науково-дослідної роботи в університеті та впровадження наукових розробок у виробництво.

3. КРАМАРЕНКА Сергія Сергійовича, професора кафедри біотехнології та біоінженерії Миколаївського національного аграрного університету, доктора біологічних наук, професора – за сумлінну, плідну працю, досягнення значних успіхів у педагогічній та науковій діяльності, у підготовці й вихованні висококваліфікованих фахівців, впровадження новітніх прогресивних технологій навчання.

4. ТІШЕЧКІНУ Катерину Вікторівну, завідувачку кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету, кандидатку філологічних наук, доцентку – за значний особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців, вагомі досягнення у науковій та професійній діяльності, впровадження інноваційних технологій в освітній процес, багаторічну сумлінну працю.

5. КОЛОЯНІДІ Надію Олександрівну, завідувачку навчально-методичного кабінету Технолого-економічного коледжу Миколаївського національного аграрного університету, кандидатку сільськогосподарських наук – за активну науково-дослідницьку діяльність у сільськогосподарській галузі, плідну навчально-методичну роботу та впровадження інноваційних освітніх технологій.

На порядок денний засідання вченої ради було винесено такі питання:

1. Розгляд атестаційних справ на присвоєння вченого звання професора та доцента.

2. Про проведення Міжнародного форуму «Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри» та Міжнародного дня поля.

3. Про розгляд та затвердження критеріїв оцінювання мотиваційних листів для вступу на навчання в 2023 році до Миколаївського національного аграрного університету та ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету».

4. Спортивно-масова робота з дотриманням студентоцентрованого підходу під час воєнного стану у Миколаївському національному аграрному університеті.

5. Про результати проведення антикорупційних заходів щодо запобігання правопорушень та хабарництва у Миколаївському національному аграрному університеті.







вчена рада,День науки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget