Професійна етика в публічних закупівлях: практичне заняття зі стейкхолдерами

15 травня за участі зовнішніх та внутрішніх стейкхолдерів ОП «Облік і оподаткування» проведено практичне заняття з дисципліни «Регулювання і контроль у сфері публічних закупівель» на тему «Етика в публічних закупівлях».
У межах Меморандуму про співпрацю між МНАУ та Академією Радник до заняття приєдналася Крістіна Бєлякова, головний редактор журналу «Радник в сфері державних закупівель» та тренер Академії Радник. Пані Крістіна розповіла про принципи етики в публічних закупівлях, поспілкувалася з аудиторією з приводу відповідальності під час закупівель, окреслила взаємозв’язок принципів публічних закупівель та етики,  висловила власну думку щодо підготовлених студентами доповідей та надала відповіді на запитання аудиторії. Дякуємо пані Крістіні за цікаву інформацію та творчий підхід до її викладення, а також за наданий власний «ключик» як відповідь до багатьох питань.
До заняття долучилася та брала активну участь в обговоренні винесених питань провідний юрисконсульт МНАУ Наталія Расторгуєва. Юридичний відділ приймає студентів на практику з публічних закупівель, а його співробітники є співавторами та рецензентами науково-методичних матеріалів.
Як слухачі, на заняття було запрошено студентів 4 курсу ОС «Бакалавр», які вивчили дисципліну «Публічні закупівлі», студентів 2 курсу ОС «Молодший бакалавр», які проходять навчальну практику з публічних закупівель та електронних торгів. Але заняття було настільки цікавим та активним, що слухачами вони залишитися не змогли і доєдналися до надання відповідей на запитання пані Крістіни.
За результатами досліджень за темою заняття студенти підготувати коментарі до Настанов з етичної поведінки учасників/потенційних учасників та основні тезиси Настанов з етичної поведінки суб’єктів контролю у сфері публічних закупівель. Такі розробки стануть ґрунтовними аспектами для подальших наукових розробок.
Дякуємо всім учасникам практичного заняття! Бажаємо всім миру, натхнення та нових здобутків!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget