Кураторська година на тему «Переможна роль України у Другій світовій війні»

Друга світова війна є найбільшим військовим конфліктом в історії людства, котрий забрав десятки мільйонів життів, зруйнував тисячі помешкань і господарств, завдав невимовного болю кожній родині. У спільній перемозі над ворогом першочергова роль належить саме українському народу, котрий стійко переніс на своїх плечах весь тягар війни, мужньо пережив роки поневолення та окупації, і героїчно пройшов повний театр бойових дій аж до самої перемоги.
11 травня 2023 року асистентом Вадимом Посухіним для здобувачів вищої освіти групи Мет М 1/1 проведено кураторську годину на тему «Переможна роль України у Другій світовій війні». Упродовж бесіди присутні ознайомилися:
-    з жахливою історією розвитку подій війни на українській землі;
-    безцінним внеском  героїчних пращурів в перемогу над нацизмом;
-    величезними людськими та матеріальними втратами, яких наша держава зазнала в боротьбі за вільне майбутнє.
Сьогодні українські захисники,відстоюючи суверенітет нашої землі в боротьбі з росією, платять найвищу ціну, і вшанувати пам'ять полеглих воїнів є святим обов’язком кожного громадянина. Саме тому на кураторській годині було згадано колишнього випускника Миколаївського національного аграрного університету, учасника загону спеціального призначення полку «Азов» – Володимира Крижанівського, який героїчно загинув захищаючи Україну в місті Маріуполі. 
Тяга до свободи закладена в нашій крові, і навіть через покоління жодні труднощі цього ніколи не змінять. Ми перемогли нацистів, переможемо і рашистів!






Куратор групи Мет М 1/1 асистент кафедри ветеринарної 

медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget