Наукова діяльність здобувачів вищої освіти під керівництвом викладачів кафедри менеджменту та маркетингу

У 2023 році День науки в Україні припадає на 20 травня. Здобувачі вищої освіти під керівництвом викладачів кафедри менеджменту та маркетингу беруть активну участь у науковій діяльності. За 2022-2023 н.р. наукові дослідження проводились у межах двох зареєстрованих науково-дослідних робіт:
1. «Управління системою фінансово-економічної безпеки соціально-економічних систем різних рівнів функціонування» (державний номер: 0121U113180 (29.10.2021-29.10.2026). Науковий керівник: д-р екон. наук, доцент Полторак А.С.
2. «Розвиток механізмів управління персоналом в системі менеджменту підприємств, установ та організацій» (державний номер: 0121U113813 (12.11.2021-12.11.2026). Науковий керівник: канд. наук з держ. управління Сухорукова А.Л.
Здобувачі вищої освіти взяли участь у написанні колективної монографії («Management of the financial and economic security system of the state in conditions of global instability», Academy of Applied Sciences Academy of Management and Administration in Opole), фахових статей категорії Б, виступали на науково-практичних конференціях всеукраїнського та міжнародного рівня, брали активну участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт та I етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, стипендіальній програмі «Завтра.UA», Іграх Університетів від UGEN за участю компаній Coca-Cola HBC Ukraine, БТУ Центр, Хлібпром, Імперіал Тобакко Продакшн Україна, Ovostar Union тощо.
Багато вчених є справжніми романтиками. Їх часто зовсім не цікавить, скільки сил і часу знадобиться на проведення наукового дослідження. Вони готові працювати понаднормово, захоплюючись самим процесом... У професійне свято науковців приєднуємося до привітань на адресу всіх вчених і наукових співробітників. Здоров’я Вам і нових досягнень! Успіхів у роботі та щастя в особистому житті! Зі святом Вас, шановні науковці!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget