Відкрита лекція гаранта освітньо-професійної програми «Агроінженерія» другого (магістерського) рівня вищої освіти Дмитра Марченка зі стейкхолдером

24 травня 2023 року в рамках проведення онлайн відкритого лекційного заняття з дисципліни «Проектування технологічних процесів технічного сервісу» відбулася зустріч здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Агроінженерія» зі стейкхолдером. На лекції заступника декана з навчальної роботи Інженерно-енергетичного факультету, кандидата технічних наук, доцента Дмитра Марченка були присутні здобувачі вищої освіти груп ММ 1/1, ММ 1/2, ПМ 1/1 та інші студенти різних курсів спеціальностей 208 «Агроінженерія», 015 «Професійна освіта». В якості стейкхолдера був запрошений провідний інженер з обслуговування, ремонту і експлуатації тракторів та сільськогосподарської техніки від ТОВ «Торговий дім «Агроальянс» Микола Вербицький. На відкритій лекції були висвітлені питання системи технічного обслуговування та ремонту машин агропромислового виробництва; технології ремонту вузлів та агрегатів машино-тракторного парку; особливості відновлення зношених деталей; оптимальних режимів виконання ремонтних операцій, організації контроля і управління якістю ремонту машин та обладнання агропромислового виробництва; вимог до оформлення проєктної і технологічної документації, санітарних норм та правил проєктування технологічних процесів технічного сервісу.

Здобувачі вищої освіти виявили зацікавленість під час обговорення порушених питань та брали активну участь в їх обговоренні.

Дякуємо за плідну роботу. Сподіваємося на подальшу співпрацю.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget