УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «АКТУАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ З ПРОБЛЕМ РОЗВЕДЕННЯ, ГЕНЕТИКИ І БІОТЕХНОЛОГІЇ У ТВАРИННИЦТВІ»

19 травня 2023 року Інститут розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН спільно з Українським товариством генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова провели XХІ Всеукраїнську наукову конференцію молодих вчених і аспірантів «Актуальні дослідження з проблем розведення, генетики і біотехнології у тваринництві», присвячену 85-й річниці від дня народження академіка НААН Михайла Зубця та Дню науки в Україні.

Учасниками заходу були наукова молодь Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН, Інституту продовольчих ресурсів НААН, Миколаївського національного аграрного університету, Херсонського державного аграрно-економічного університету, Вінницького національного аграрного університету, Сумського національного аграрного університету, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Університету Григорія Сковороди в Переяславі. 

Учасником конференції від Миколаївського НАУ була асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Миколаївського НАУ Ірина ЛЮТА. За результатами виступу опубліковано тези доповіді «До питання комерційного потенціалу біотехнології трансплантації ембріонів великої рогатої худоби».

Дякуємо організаторам за можливість взяти участь у конференції!



Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії 

Ірина ЛЮТА 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget