Erasmus+: культурна програма. Транспортна інфраструктура та поштовий зв'язок міста Ополе

13 травня 2023 року Валерія Іваненко студентка спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» в контексті культурної програми Erasmus+ стала учасником благодійної пішохідної екскурсії для українців. Цього разу екскурсія мала назву «Транспортна інфраструктура та поштовий зв'язок міста Ополе». Керівник проекту Еразмус+ Антоніна Калініченко познайомила з історією створення пошти, залізничного вокзалу та автовокзалу міста Ополе.
Ще ніколи в історії міста Ополя не було так легко до нього дістатися. Відремонтовані і в чудовому стані дороги та залізничне сполучення, а також чудові пропозиції перевізників сприяють тому. Сучасні поїзди, автобусне сполучення і близькість автостради дозволяють доїхати до Ополя швидко й у зручний спосіб. Основні залізничні й автовокзали розташовані в компактному центрі міста та близько до опольських навчальних закладів.
Сучасний парк міських автобусів доїжджає до усіх корпусів навчальних закладів. Якщо Ви не хочете їздити автобусом, до Вашого розпорядження система міських велосипедів із густою мережею велосипедних стоянок.
Ополе – це місто, у якому все поряд, успішно можна переміщатися ним пішки, а якщо Вам потрібно подолати трохи довшу дорогу, то велосипедом доїдете до будь-якого його куточка за 20 хвилин.
Невід'ємною частиною програми екскурсії є ознайомлення учасників з місцевою кухнею, тому наприкінці екскурсії Валерія мала змогу скуштувати смачну польську страву - жур (журек).

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget