Екскурсія випускників Миколаївського класичного ліцею та ЗОШ № 12 до МНАУ

12 травня 2023 року НПП кафедри обліку і оподаткування разом з НПП обліково-фінансового факультету та факультету культури й виховання МНАУ організовано та проведено екскурсію для випускників Миколаївського класичного ліцею та ЗОШ № 12, які наочно переконатись, що наш університет продовжує активну роботу у непрості часи для нашої країни.
Наші гості під час екскурсії мали змогу зустрітися із ректором МНАУ В’ячеславом Шебаніним, деканом факультету довузівської підготовки Ігорем Марценюком, відповідальним секретарем приймальної комісії Євгеном Баркарем, деканом обліково-фінансового факультету Олександром Біліченко, викладачами кафедр обліку і оподаткування та фінансів, банківської справи та страхування, відвідати «Навчальну бухгалтерію» та «Навчальний банк».
У спортивній залі МНАУ відбулися спортивні змагання, за результатами яких переможців у відповідних видах спорту нагороджено солодкими призами та пам’ятними кубками. А після змагань випускники відчули себе справжніми студентами,  пообідавши у студентській їдальні.
Представників Миколаївського класичного ліцею та ЗОШ № 12, які завітали до МНАУ, проінформовано про особливості вступної кампанії 2023 року та ознайомлено із спеціальностями, які можна обрати за освітніми рівнями навчання «бакалавр» та «молодший бакалавр».
Дякуємо директору Миколаївського класичного ліцею Олені Вєдніковій та директору ЗОШ № 12 Ірині Посашковій за підтримку в організації екскурсії, а класним керівникам – Олені Зарванській та Антоніні Клишевській за безпосередню участь в екскурсії, активне вболівання за учнів та подаровані випускникам години справжньої мирної юності.














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget