Я в професії: бухгалтерський батл

Стало доброю традицією кафедри обліку і оподаткування збирати у дружньому колі для дружнього змагання студентів коледжів МНАУ! Так, для відчуття себе справжнім чемпіоном з чорним поясом з бухгалтерського обліку на бухгалтерський батл завітали студенти Вознесенського, Новобузького та Технолого-економічного коледжу, які зараз за крок до професії мрії!
Бухгалтерський батл включав 5 конкурсів, які розкривають професію бухгалтера з усіх боків і підтверджують, що володіти знаннями, які надає навчання на спеціальності «Облік і оподаткування», - це правильне рішення! В інструкції до підготовки ми зазначили, що очікується гумор у запитаннях і відповідях. Декан обліково-фінансового факультету Олександр Біліченко та НПП кафедри обліку і оподаткування безмежно вдячні учасникам батлу та їхнім наставникам за врахування цієї вимоги, адже ми всі отримали стільки позитивних емоцій за цю годину!
Тепер до головного. Як можна обрати найкращих з найкращих?! Шановні студенти наших коледжів, ви – справжні супер-бухгалтери! Тому ми вирішили нагородити всіх у різних номінаціях!
Команда Вознесенського коледжу МНАУ нагороджується грамотою «За креативність та вірність професії»!
Команда Новобузького коледжу МНАУ нагороджується грамотою «За професійність та згуртованість»!
Команда Технолого-економічного коледжу МНАУ нагороджується грамотою «За практичність та творчий підхід»!
Обліково-фінансовий факультет вдячний вам за участь, вітає з перемогою та чекає у стінах нашого Миколаївського національного аграрного університету!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget