ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА

18.05.2023 року керівництвом Миколаївського національного аграрного університету і Вознесенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 організовано та проведено зустріч із використанням платформи Zoom. До участі було запрошено учнів 11-х класів цієї школи. У зустрічі взяли участь керівник центру професійної орієнтації Миколаївського національного аграрного університету Ігор МАРЦЕНЮК, відповідальний секретар приймальної комісії університету Євген БАРКАРЬ, студентська президентка Анжеліка ВІЛЬХОВАТСЬКА, завідувач кафедри технології виробництва продукції тваринництва Олексій СТАРОДУБЕЦЬ та старший викладач цієї кафедри Людмила ОНИЩЕНКО. 

Майбутнім вступникам було надано інформацію про перелік спеціальностей і рейтинг університету з-поміж закладів вищої освіти  України та про роботу студентського самоврядування в освітньому процесі. Впродовж зустрічі розглянули низку питань щодо очікуваних особливостей вступу випускників шкіл до Миколаївського НАУ у 2023 році. Надана інформація викликала зацікавленість учнів і вони ставили низку запитань щодо умов навчання в університеті, можливості подання документів для вступу із закордону, кількості балів, набраних у Національному мультипредметному тесті, необхідних для проходження на навчання за держзамовленням, доцільності написання мотиваційних листів, пільг для випускників їх області тощо. 

Сподіваємося, що ця зустріч профорієнтаційного характеру допоможе молоді зробити правильні висновки й обрати професію, яка буде їм до душі.

Чекаємо випускників м. Вознесенськ та інших міст і регіонів України у Миколаївському національному аграрному університеті для подальшого плідного спілкування і навчання за обраними спеціальностями. 

Найщиріша подяка директорці Вознесенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 Тетяні КУШНІР та класній керівниці Оксані МАКСИМЕНКО, за організацію і допомогу у проведенні зустрічі у такий важкий для країни час. Сподіваємося на подальшу співпрацю.





Кафедра технології виробництва продукції тваринництва

факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget