Профорієнтаційна робота кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання

У рамках профорієнтаційної роботи 18 травня 2023 року кафедрою економічної кібернетики і математичного моделювання Миколаївського національного аграрного університету було проведено Zoom-конференцію «Особливості вступу 2023 в заклади вищої освіти: інформація для випускників та їх батьків». У зустрічі взяли участь випускники ліцеїв м. Миколаєва, Посад-Покровського ліцею Херсонської області та їх батьки.

Модератор конференції, завідувач кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання, доцент Світлана Іванівна Тищенко привітала всіх учасників, які долучилися до конференції. Потім відповідальний секретар приймальної комісії Миколаївського НАУ доцент Євген Володимирович Баркарь ознайомив з особливостями вступу 2023 в заклади вищої освіти, умовами прийому до університету та відповів на поставлені запитання випускників та їх батьків. 

В ході зустрічі випускникам була надана у вигляді презентації інформація про  університет, його факультети, спеціальності та освітні програми за якими ведеться підготовка здобувачів вищої освіти. Крім цього, випускники були ознайомлені з інформацією щодо регіонального замовлення та особливостями вступу на освітній рівень «Молодший бакалавр».

Тищенко С.І. запросила випускників та їх батьків відвідати університет, ознайомитися безпосередньо з його матеріально-технічною базою та завітати до Приймальної комісії університету.

 Онлайн-зустріч пройшла в надзвичайно теплій та дружній атмосфері, випускники та їх батьки дізналися багато цікавого про освітні програми, можливості проходження закордонної практики та майбутнього  працевлаштування випускників.

Колектив кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання висловлює вдячність керівництву ліцеїв, відповідальному секретарю приймальної комісії університету Баркарю Є.В. за співпрацю, а абітурієнтам бажає зробити правильний вибір у своєму житті – вступити до Миколаївського національного аграрного університету!












Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget