ЯКІСТЬ ТА УСПІШНІСТЬ НАВЧАННЯ – ЧУДОВІ ЗАХИСТИ КУРСОВИХ ПРОЄКТІВ НАШИМИ ВИПУСКНИКАМИ

Швидко минув час для здобувачів групи ХТ 4/1. Вони вже випускники-бакалаври і завершують навчання за освітньою програмою 181 «Харчові технології».

Підсумком і узагальненням отриманих знань є курсові проєкти, які передбачені навчальним планом. Навчально-науковим персоналом кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій, які викладали лекційні курси, проводили лабораторні та практичні заняття, консультували виконання курсових проєктів, були проведені успішні захисти курсових. 

На захисті курсових проєктів із навчальної дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» були присутні викладачі Зюзько А.В., Савінок О.М. та завідувачка кафедри Петрова О.І. Викладацька комісія уважно прослухала всі доповіді, ознайомилася із презентованим змістом робіт, особливостями різних технологій продуктів спеціального призначення. Адже сутність всіх курсових проєктів за даною дисципліною полягала в розробці нового продукту для вибраної групи споживачів. Здобувачі впоралися із завданням чудово. Розроблені рецептури і технології можуть бути рекомендовані для впровадження на виробництво. Основними групами споживачів було обрано дітей із ожирінням, із надлишковою вагою, людей із захворюваннями ендокринної системи, із проблемами ШКТ. Не обійшли наші розробники увагою і військовослужбовців. Для них були запропоновані харчоконцентрати із овочевих сумішей і різних круп. Дані продукти зручні у використанні і мають високу біологічну цінність за рахунок вибраної сировини.

Окрім кулінарних продуктів, здобувачі засвоїли особливості приготування страв у різних кухнях світу. Адже виконували курсовий проєкт з навчальної дисципліни «Кухні країн світу». До складу комісії входили Шевчук Н.П., Зюзько А.В., Петрова О.І. Здобувачі показали свої знання з приготування страв у різних куточках планети.






факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget