Ю-КОНТРОЛ і МНАУ: перші результати співпраці

У межах укладеного меморандуму про співпрацю між ТОВ «Ю-КОНТРОЛ» та МНАУ проведено навчальний тренінг для науково-педагогічних працівників кафедри обліку і оподаткування та кафедри фінансів, банківської справи та страхування і здобувачів вищої освіти освітніх програм «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування». Представники української команди, яка створює сервіси для аналізу підприємств, презентували особливості та можливості системи YouControl; показали на практиці, як саме працює перевірка юридичної особи; окреслили напрями використання такої інформації, згадавши також про перевірку учасників та замовників публічних закупівель; ознайомили присутніх з функціоналом офіційного сайту компанії та надали відповіді на усі запитання здобувачів вищої освіти.
Колективу Миколаївського національного аграрного університету імпонує місія нового партнера – сприяти розширенню міжнародної співпраці шляхом формування прозорого бізнес-середовища, а  викладачі і студенти отримали потужний інструмент для розширення та удосконалення власних наукових розробок шляхом правильного трактування відкритої інформації; визначення ризиків та ступеня благонадійності контрагентів; аналізу ділового середовища та багатьох інших можливостей системи YouControl. Прозорому бізнес-середовищу та новим науковим здобуткам обов’язково бути!
Дякуємо за навчальний тренінг і сподіваємося на подальшу результативну співпрацю у мирній Україні та заради її відбудови!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget