Підбиття підсумків програми Erasmus+

Erasmus+ – це чудова можливість вчитися та практикуватися у багатьох галузях, розширити свій кругозір та відкрити розум для нового. Програма покращує мовні навички, збільшує шанси на ринку праці. Але, перш за все, це неймовірна пригода та фантастичний досвід.

Я дізналася про секрети місцевої культури, спробувала регіональні страви і подорожувала Польщею. Побачила найпростіший, найдешевший та найшвидший спосіб пересування країною, і тільки зараз почала планувати всі свої поїздки самостійно. У перші дні в університеті та на інтеграційних заходах зустрічала безліч людей, винятково з університету. Це дозволило "проникнути" в систему, дізнатися, хто є хто і як все працює зсередини.

Ще один бонус участі у програмі – самопізнання. Стаючи частиною нового суспільства, ти відкриваєш нові звички та перевиховуєш себе. Стаючи більш відкритим до змін і терплячим до всього, що відбувається навколо.

Отримані враження від навчання за кордоном – чудова мотивація для розвитку та майбутніх перемог. Вони залишаться зі мною на все життя.

Також за підсумками навчання я отримала офіційний документ, що підтверджує успіхи в навчанні.



інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget