Ілона Бацуровська провела вебінар на тему «Особливості профорієнтаційної роботи в МНАУ та роль іміджу університету в цій роботі»

Голова науково-методичної комісії інженерно-енергетичного факультету Ілона Бацуровська 11.05.2022 року провела он-лайн семінар для викладачів інженерно-енергетичного факультету МНАУ на тему «Особливості профорієнтаційної роботи в МНАУ та роль іміджу університету в цій роботі».
В рамках семінару розглянуто особливості профорієнтаційної роботи та її етапи. Також зазначено, що однією з основних ролей іміджу університету в профорієнтаційній роботі є привернення уваги абітурієнтів. Якщо університет має позитивний імідж, то це забезпечує зростання кількості заявок на вступ до нього. Для підвищення іміджу університету важливо мати якісну освітню програму та сучасні методики викладання, висококваліфікований науковий та педагогічний склад, а також розвинену інфраструктуру та культурне життя.
Імідж університету впливає на вибір студентами профілю навчання, а отже, і на профорієнтаційну роботу. Якщо університет має добре відомий імідж у певній галузі, то це привертає до нього більше абітурієнтів, які мають інтерес саме до цієї галузі. Отже, імідж університету може сприяти більш ефективній профорієнтаційній роботі та забезпеченню якісної підготовки фахівців у вибраній галузі.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget