ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЯ ІЗ ЗАЛУЧЕННЯМ НАУКОВЦЯ СУМСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

17 травня 2023 р. старшою викладачкою кафедри ТВПТ, кандидатом с.-г. наук Людмилою Володимирівною Онищенко, було організовано і проведено онлайн-лекцію із залученням учасників наукової спільноти, зокрема доктора с.-г. наук, професора кафедри технології і годівлі тварин Сумського НАУ Повода Миколу Григоровича. У межах дисципліни «Науковий супровід досягнень у тваринництві» для здобувачів вищої освіти магістрів ІVкурсу, Микола Григорович провів лекцію на тему: «Інноваційні методи біозахисту свинопідприємств».
Формою існування і розвитку науки є наукове дослідження. Наукове дослідження – це діяльність, спрямована на всебічне вивчення об’єкта,  процесу чи явища, їх структури та зв’язків, а також отримання та впровадження в практику корисних для людини результатів. Його об’єктом є матеріальна або ідеальна системи, а предметом – структура системи,  взаємодія її елементів, різні властивості, закономірності розвитку.
Впродовж зустрічі було обговорено низку питань, які стосуються  наукових досягнень галузі тваринництва. Надана інформація викликала неабиякий інтерес та жваве обговорення, упродовж дискусії студентство отримало вичерпні та змістовні відповіді з практичної точки зору.
Висловлюємо щиру подяку Поводу Миколі Григоровичу за змістовну інформацію наукових досліджень у тваринництві. Сподіваємося, що ця зустріч була корисною для студентів, які навчаються за освітньою спеціальністю 204 «ТВППТ» СВО «Магістр».










факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget