ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Війна в Україні для більшості людей стала нелогічною, незрозумілою, несподіваною. Навіть при тому, що аналітики всіх заспокоювали, розбирали "на атоми" військові сили росії і пояснювали чому, за логікою, у нас війни не буде – вона все одно є. І це перший головний урок, який нам потрібно винести. І виносимо - завдяки героїзму наших військових та нашого народу. Саме вони дають тверде розуміння, що цією землею – не пройти! Це підсвідомо відчуває кожен орк, який зараз заходить на нашу землю. Історії людей, які зробили щось понад те, що роблять звичайні люди, вражає нас, мотивує, але найголовніше – саме такі люди змінюють хід речей!
10.05.2023 р.для здобувачів групиТ4/1 було проведено кураторську годину, в якій студенти вшанували пам'ять героя Володимира Крижанівського, який був випускником Миколаївського національного університету, він віддав своє життя на полі бою.
Під час даного заходу було обговорено повномасштабне вторгнення росії на територію України, наслідки чого люди відчувають досі і борються із таким тяжким болем, але впевнено рухаються вперед, незважаючи на все, тому що український народ незламний і вільний.
Слава нашим Героям захисникам, які щодня, ціною своїх життів, дають нам змогу просто жити!
Ми відповімо агресору на всі удари – по Запоріжжю і Харкову, по Миколаєву, Маріуполю, по Донбасу, по всіх наших містах і регіонах... Ми обов’язково звільнимо всю нашу країну – від Херсона до Луганщини, від Криму до Донеччини. Ми не дозволимо окупанту залишитися непокараним. Кожен убивця і кат буде притягнутий до відповідальності за те, що накоїв проти нас, українців.
Вічна слава всім нашим героям!
Слава нашому незламному народу!
Вічна пам’ять усім, хто віддав життя за нашу неньку – за Україну!
Слава Україні!







Куратор Т4/1 Калиниченко Галина Іванівна

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget