Проведення індивідуальної екскурсії для майбутнього студента

19 травня 2023 року доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін Павло Полянський провів для випускника Миколаївського ліцею №37 Миколаївської міської ради Миколаївської області Валерія Волошина індивідуальну екскурсію Миколаївським національним аграрним університетом.

Упродовж екскурсії було надано інформацію про спеціальності, за яким здійснюється набір та навчання в університеті. За проханням Валерія Волошина значну увагу було приділено 141 спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», де був ознайомлений із навчальним полігоном, навчальною лабораторією електроніки і мікропроцесорної техніки, навчальною лабораторією теплотехніки та теплоенергетичних установок та систем, навчальною лабораторію теоретичної електротехніки та електропостачання, навчально-науковою лабораторію енергетики та електротехнічних систем та іншою матеріально-технічною базою університету.

Бажаємо Валерію гарно скласти НМТ та вступити на омріяну спеціальність у Миколаївському національному аграрному університеті.



інженерно-енергетичний факультет,кафедра загальнотехнічних дисциплін

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget