Вебінар на тему «Вакцинація птиці: типи вакцин, схеми, методи, рекомендації»

Вакцинація сільськогосподарської птиці відіграє важливе значення в піклуванні про здоров’я пернатих і є цільовим чинником профілактики ряду інфекційних захворювань. Для підприємства, що займається розведенням, вирощуванням птиці та отриманням товарного яйця, цей ветеринарний захід проводиться в обов'язковому порядку.
Так, 24 травня 2023 року, компанією БІОТЕСТЛАБ, організовано вебінар на тему «Вакцинація птиці: типи вакцин, схеми, методи, рекомендації», в якій взяв участь асистент Вадим Посухін. Спікер заходу – керівник відділу впровадження ветеринарних препаратів компанії БІОТЕСТЛАБ, провідний фахівець із профілактики та лікування птиці – Валерія Килименко, детально ознайомила всіх присутніх з асортиментом вакцин для домашніх птахів, принципом їх дії, схемою та дозуванням залежно від виду та фізіологічного стану птиці.
Попередити захворювання шляхом стимуляції імунної системи тварини, що виникає в процесі вакцинації, на порядок ефективніше та практичніше, ніж лікувати наслідок недбалості та підраховувати падіж, саме тому отриманні знання з даного заходу стануть гарним підґрунтям для подальшої теоретичної та практичної реалізації фахівців у галузі сільського господарства. 



Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН 

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget