Всеукраїнська науково-практична конференція «Ветеринарно-санітарні аспекти технології виробництва і переробки продукції тваринництва»

Проведення науково-практичних конференцій є обов’язковим етапом в організації дослідницької діяльності вчених, науково-педагогічних співробітників інститутів та вузів, профільних фахівців-практиків, аспірантів, магістрантів та студентів. Метою проведення даних заходів є обговорення актуальних питань з  наукової, методичної та виробничої сфери, об’єктивної оцінки висвітлених здобутків та виробленні чітких практичних рекомендацій щодо їх вирішення і покращення.

18-19 травня 2023 року на базі Миколаївського національного аграрного університету пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція «Ветеринарно-санітарні аспекти технології виробництва і переробки продукції тваринництва». Даний захід зібрав плеяду освітніх діячів з усіх куточків України: Миколаєва, Білої Церкви, Житомиру, Луцька, Києва, Лубни, Сум. 

Відкрив захід, привітавши всіх учасників, завідувач кафедри ветеринарної медицини та гігієни, доцент Імінжон Лумедзе. З вітальним словом до присутніх звернувся декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології, професор Михайло Гиль. Учасники презентували власні наукові надбаннями за такими темами: 

- Сучасні методи діагностики, лікування та профілактики у ветеринарній медицині.

- Ветеринарно-санітарна експертиза, якість і безпека продукції тваринництва.

- Безпека продуктів харчування та технології переробки продовольчої продукції. 

Виражаємо щиру подяку кожному діячу, котрий зробив свій внесок у розвиток наукової та виробничої діяльності України в настільки нелегкий час. Адже придбання умінь у підготовці доповідей, повідомлень про проведені дослідження, навички публічного представлення одержаних результатів та їх обґрунтування на науково-практичній конференції сприяють формуванню рефлексивної культури, комунікативних здібностей як в освітньому, так і практичному рівнях. 








Кафедра ветеринарної медицини і гігієни  

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget