Зустріч з адміністрацією Миколаївського зоопарку

Зустріч із стейкхолдером Миколаївського національного аграрного університету КУ «Миколаївський зоопарк» стала гарним приводом для спілкування не лише НПП та студентів обліково-фінансового факультету МНАУ, але й здобувачів та науково-педагогічних працівників інших закладів освіти, які є нашими партнерами. Зокрема, це Хмельницький національний університет, Уманський національний університет садівництва,  Національний університет «Одеська політехніка», Державний університет «Житомирська політехніка», Національний університет «Львівська політехніка», Дніпровський державний аграрно-економічний університет. Усі запрошені гості розуміли, що від спілкування з адміністрацією такого закладу слід очікувати чогось надзвичайного. Але передати атмосферу цієї зустрічі словами просто неможливо! Нам здається, якщо запитати присутніх, з ким саме вони ще хотіли поспілкуватися, то відповідь була б одна: «Ця людина – Володимир Топчий»!
Володимир Топчий пройшов шлях від екскурсовода до директора зоопарка, тому життя і діяльність цієї установи знає досконало і з усіх боків. Ми почули щиру розповідь про історію Миколаївського зоопарку, про документальне оформлення його діяльності, про рішення справжнього управлінця та Людини, прийняті у лютому лютому 2022 року…і про плани!
Здавалось, як можна поєднати життя зоопарку із обліком?! Але від головного бухгалтера,  Любов Миколаївни Чайки, ми почули не лише про особливості організації бухгалтерського обліку та звітності, особливості обліку тварин, особливості обліку кормів, але й про соціальний облік, податковий облік, зоотехнічний облік! Мали місце запитання й про незвичайні публічні закупівлі. А такі у цієї надзвичайної установи дійсно є! Це й ідентифікація тварин, й перевезення тварин та багато інших!
Ми всі щиро дякуємо Володимиру Миколайовичу та Любові Миколаївні за розповідь про головне і важливе в нашому житті! Здоров’я Вам, сил та процвітання у найкращому місті найкращої країни в світі!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget