Вебінар на тему «Здорове поголів’я птиці: всі етапи профілактичної обробки»

Профілактика захворювань є однією з найголовніших умов успішного розведення та вирощування сільськогосподарської птиці. Цей процес є важливим як з економічної точки зору, бо попередити хворобу набагато вигідніше, ніж її лікувати, не кажучи вже про те, що на ліки витрачаються значні фінансові ресурси, так і з біологічної, оскільки тварина, що перехворіла, вже ніколи не дасть того високого рівня продуктивності в порівнянні зі здоровою. 

Так, 18 травня 2023 року, компанією БІОТЕСТЛАБ організовано вебінар на тему «Здорове поголів’я птиці: всі етапи профілактичної обробки». Спікер заходу – керівник відділу впровадження ветеринарних препаратів компанії БІОТЕСТЛАБ, експерт із профілактики та лікування птиці – Валерія Килименко,  детально ознайомила учасників із питаннями: як забезпечити оптимальні для курей умови утримання щоб не допустити потраплянню хвороботворного патогенну на підприємство, всіма етапами і препаратами з профілактичної обробки тварин та комплексом інших заходів з успішного вирощування здорового поголів’я птиці.

У питанні успішного ведення сільського господарства заходи зі своєчасної вакцинації займають одне з чільних місць, тому знання, одержані від кращих фахівців галузі тваринництва – на вагу золота.



Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget