Участь у Міжнародній мультидисциплінарній науково-практичній інтернет-конференції

Доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін Геннадій Іванов взяв участь у Міжнародній мультидисциплінарній науково-практичній інтернет-конференції молодих дослідників, здобувачів вищої освіти та науковців «СУЧАСНА НАУКА: ІННОВАЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ», яка була організована та проведена Київським інститутом залізничного транспорту Державного університету інфраструктури та технологій 6-7 квітня 2023 року та відповідно отримав сертифікат.
Конференція була включена до плану Міністерства освіти і науки України у 2023 році та зареєстрована у Державній науковій установі «Український інститут науково-технічної інформації (УкрІНТЕІ)». До складу співорганізаторів конференції залучені державні та закордонні провідні навчальні заклади та наукові організації.
Секціями конференції охоплено весь спектр сучасних наукових напрямів та досліджень, що підтвердилося активним представленням доповідей у 13 секцій.
За результатами проведення конференції підготовлені друковане та електронне видання матеріалів роботи Міжнародної мультидисциплінарної науково-практичної інтернет-конференції, які містять результати досліджень здобувачів вищої освіти, викладачів та науковців з сучасних та актуальних наукових питань у різних галузях знань з 6 країн.
Учасники конференції надали 125 доповідей, 17 з яких подані англійською мовою, з актуальних сучасних технічних питань, підготовлених на високому науковому рівні. У роботі конференції  взяли участь 217 учасників з різних країн наступного складу: 70 – професори, 22 – доценти, 99 – здобувачі вищої освіти та 22 – науковці та інженери різних закладів.
В конференції взяли участь науковці, викладачі та здобувачі вищої освіти з 35 міжнародних та закордонних закладів. Конференція відбулася з дуже великим рівнем зацікавленості, активності та професіоналізму учасників.
Щиро дякуємо організаторам за цікаву і змістовну інформацію, можливістю обмінятися науково-технічною інформацією; вивчення перспективних шляхів та сучасних досліджень між вітчизняними та закордонними вченими; розширення наукового кругозору дослідників із відповідних галузей знань; інформування широкого кола науковців та практиків, щодо існуючої сучасної проблематики в галузях та встановлення контактів, а головне з налагодження зв’язків фахівців з наукових, навчальних  та виробничих вітчизняних і закордонних закладів.





інженерно-енергетичний факультет,кафедра загальнотехнічних дисциплін

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget