ПОДОЛАННЯ СТРЕСУ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ ДО СЕСІЇ

15 травня 2023 р. кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки продовжила цикл вебінарів присвячених тематиці подолання стресу для здобувачів вищої освіти (гр. ПУА 1/1, ПУА 2/1, ПУА 4/1, ЕК 1/1, ЕК 3/1, МЕН 2/1). Цього разу захід був присвячений питанням подолання стресу під час підготовки до сесії.

Період екзаменаційної сесії насичений різноманітними емоціями, які впливають на результативність складання іспитів. Здобувачі вищої освіти часто відчувають дискомфорт, виявляють негативні емоційні стани, серед яких найбільш вираженим є стан тривожності та стрес. Почуватися напруженим і занепокоєним перед іспитами – це нормально.

Під час заходу, разом з практичним психологом Оленою Жиляєвою, учасники опрацьовували такі питання:

* Як навчитися контролювати свої емоції?

* Як змусити себе заспокоїтися і зосередитися?

* Як здати іспити без надмірного напруження, страхів і сліз?

Дуже цікавими були тести, які учасники проходили під час вебінару: «Тест на визначення рівня щастя», «Тест на короткочасну пам’ять», «Тест на уважність».

Дякуємо Жиляєвій Олені за корисні поради щодо підготовки до екзаменаційної сесії. Сподіваємося, що ці рекомендації допоможуть здобувачам вищої освіти прокинутися вранці перед іспитом відпочившими, бадьорими, з відчуттям готовності показати себе з найкращого боку і успішно його скласти!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget