ЯКІСТЬ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ НА РОЗГЛЯДІ ДЕКАНАТУ

Планові дії колективу факультету ТВППТСБ щодо ефективної освітньо-наукової діяльності передбачають оцінювання й аналіз змісту роботи, передусім згідно із критеріями, що визначені державою і контролюються уповноваженим органом - НАЗЯВО. Проте внутрішній аудит має бути передусім. 
Через цю парадигму і відбулася нарада гарантів освітніх програм за спеціальностями факультету з членами деканату й фахівцями відділу ліцензування та акредитації Миколаївського НАУ. Поточний період для нашого колективу, як зазначила завідувачка відділу доцент Лілія КОЗАЧЕНКО, це використання процедури "технічної", спрощеної акредитації за умов військового часу. Проте подані факультетом до державного регулятора - НАЗЯВО, п'ять акредитаційних справ були якісно підготовлені та своєчасно передані фахівцям від держави до вивчення. За ними - змістовна робота колективу у правильному використанні трудових ресурсів, позиціонування університету в унікальності освітніх послуг для мешканців Півдня України тощо. Фахівці відділу подали пропозиції щодо збільшення НПП особистісних пунктів власної дотичності до освітніх компонент, про що йдеться в п. 38 Ліцензійних умов освітної діяльності країни. 
Деканат факультету, оцінюючи роботу гарнтів освітніх програм, визнав, що за період чинного освітнього процесу фаховість роботи гарантів й груп забезпечення освітніх програм покращилася, є чітке усвідомлення відповідальності, фахових дій спеціалістів, ролі студентської молоді та зовнішніх стейкголдерів задля розвитку спеціальностей, підготовки сучасних кадрів. 
Голова НМК факультету доцент Галина КАЛИНИЧЕНКО звернула увагу гарантів освітніх програм на початок формування програм дисциплін й практик, їх силабусів для нового 2023-2024 н.р., а також на процедури розгляду професійних начальних посібників і підручників для всіх спеціальностей, як наразі чинять фахівці за ОС181-"Харчові технології". 
Дискусія й уточнення календарних дат роботи груп забезпечення щодо організації освітнього процесу також мали місце на нараді і прозорості роботи, очікуваності процесів колективу від такого обміну думками й досвідом стає все більше. А це формує надію й впевненість, що освітній процес поточного та наступного навчальних років за спеціальностями 162, 175, 181, 204 та 211 буде належно виконаний.











Декан Михайло ГИЛЬ

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget