Із Днем науки!

Щороку третьої суботи травня в Україні відзначається професійне свято працівників науки. Це свято всіх, хто робить свій внесок у розвиток вітчизняної та світової науки – від здобувача вищої освіти та аспіранта до провідного  вченого. 

З нагоди Дня науки на базі Миколаївського національного аграрного університеті відбувся обласний святковий захід. Завітали на свято високоповажні гості, які досягли успіхів на професійній ниві, з-поміж яких перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов, заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Олександр Трайтлі,  перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, директорка департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації Алла Веліховська. Також на свято завітали провідні науковці Миколаївщини, яких було нагороджено почесними відзнаками.

З-поміж представників Миколаївського національного аграрного університету було відзначено низку науковців, зокрема: 

    Грамотою Міністерства освіти і науки України нагороджено:

- Дробітько Антоніну Вікторівну – декана факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету

- Ключник Альону Володимирівну – завідувачку кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Миколаївського національного аграрного університету.

- Кузьому Віталія Вікторовича – декана факультету перепідготовки та підвищення кваліфікації Миколаївського національного аграрного університету.

    Подякою Міністерства освіти і науки України нагороджено:

- Потриваєву Наталю Володимирівну – завідувачку науково-дослідного відділу Миколаївського національного аграрного університету.

- Шарату Наталію Григорівну – проректорку з науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Миколаївського національного аграрного університету.

    Грамотою Миколаївської обласної військової адміністрації  нагороджено:

- Панфілову Антоніну Вікторівну – завідувачку кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Миколаївського національного аграрного університету.

    Грамотою Миколаївської обласної ради нагороджено:

- Тищенко Світлану Іванівну – завідувачку кафедри економічної кібернетики та математичного моделювання Миколаївського національного аграрного університету.

    Знаком «Лідер освіти» нагороджено:

- Шебаніну Олену В’ячеславівну – декана факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету.

Вітаємо наукову еліту Миколаївщини та всієї України із професійним святом! Хай ваша наукова нива рясно родить!

 






День науки,ректорат університету,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget