Навчений - означає убезпечений !

24.05.2023 року науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету взяли участь у навчанні з цивільного захисту на тему: «Правила поведінки працівників при аваріях із викидом небезпечних хімічних речовин». Захід було організовано на виконання наказу ректора №23-АГ від 27.02.2023 року, відповідно до плану основних заходів із підготовки цивільного захисту університету у змішаній формі. Для фахового проведення навчання було запрошено прапорщика служби цивільного захисту ДСНС Наталю Шакулу.

У своїй лекції пані Наталя ознайомила учасників із характеристиками основних небезпечних хімічних речовин, особливостями їх впливу на організм людини та наслідками аварій із викидом небезпечних хімічних речовин, загальними правилами поведінки та діями працівників при аваріях із викидом небезпечних хімічних речовин. Приділила увагу проведенню заходів із ліквідації наслідків аварії з викидом небезпечних хімічних речовин, дегазації навчально-лабораторних приміщень, гуртожитків, обладнання.

Науково-педагогічні працівники, допоміжний персонал та здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету поставили ряд запитань щодо використання засобів індивідуального захисту при хімічних забрудненнях і застосування профілактичних медичних препаратів, не оминули увагою і актуальні в умовах військового часу питання щодо послідовності дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget