Студенти-обліковці – серед переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування»

На підставі листа Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» від 30.01.2023 № 21/08-118 про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році Національний університет «Чернігівська політехніка» провів ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування».
Конкурс відбувався на базі кафедри економіки, обліку і оподаткування методом рецензування та оприлюднення рейтингового списку наукових конкурсних робіт (без проведення підсумкової конференції).
Для участі в конкурсі надіслано 80 наукових робіт (90 авторів). Кафедрою обліку і оподаткування було подано для участі у конкурсі три наукові роботи студентів-обліковців освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр». Тематика конкурсних робіт розкривє сучасні тенденції розвитку обліку, звітності та публічних закупівель, а результати досліджень студентів є апробованими у вигляді тез та доповідей на науково-практичних конференціях.
За результатами рецензування наукових конкурсних робіт рішенням Галузевої конкурсної комісії сформовано рейтинговий список. Так, конкурсну роботу Юлії Митрофанової (науковий керівник – к.е.н., доцент Юлія Чебан) нагороджено дипломом ІІ ступеня. Конкурсні роботи Анастасії Тітаренко (науковий керівник – д.е.н., професор Марина Дубініна) та Андрія Пятачука (науковий керівник – к.е.н., ст. викладач Ольга Лугова) нагороджено дипломами ІІІ ступеня. Ці роботи виконані разом із студентами університетів партнерів МНАУ. Також команда Миколаївського національного аграрного університету здобула диплом ІІ ступеня у загальнокомандному заліку.
Вітаємо переможців та їхніх керівників із перемогою та бажаємо майбутніх наукових звершень!
Колектив кафедри обліку і оподаткування щиро дякує конкурсній комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» за проявлений інтерес до поданих робіт бакалаврів і магістрів та справедливий підхід до їх оцінювання. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в науковій площині!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget