Урок фінансової грамотності

25 травня 2023 року здобувачі фахової передвищої освіти ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ» взяли участь в освітньому марафоні, який проходив у рамках освітнього проєкту «Фінансова оборона. Професія банкір», ініційованого Національним банком у співпраці з банками та Міністерством освіти та науки України. 

З метою поширення фінансової грамотності серед молоді України урок фінансової грамотності провела начальник відділу розвитку бізнесу управління роздрібного бізнесу «Південної дирекції» АТ OTP Bank Тамара Балтян, на якому здобувачі фахової передвищої освіти дізналися про банківську систему України, чим займається Національний банк України, як обрати банк для обслуговування, отримали інформацію  про  виклики, з якими зіткнулася банківська система в Україні під час війни. Учасники заходу отримали дипломи юного банкіра. 

Висловлюємо вдячність за організацію заходу керуючій регіональним відділенням АТ OTP Bank в м. Миколаїв Марії ДУБРОВНІЙ і начальнику відділу розвитку бізнесу управління роздрібного бізнесу «Південної дирекції» АТ OTP Bank Тамарі БАЛТЯН за цікаву та корисну інформацію. 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget