Агріаналітика: нове про автоматизацію та бізнес-планування

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування та кафедри фінансів, банківської справи та страхування, а також здобувачі вищої освіти 3-5 курсів ОП «Облік і оподаткування» та ОП «Фінанси, банківська справа та страхування» в рамках меморандуму про співпрацю взяли участь у вебінарі від  ТОВ «АГРІАНАЛІТИКА», основним видом діяльності якого є консультування питань з інформатизації для аграрного бізнесу. На вебінар ми запросили науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти ЗВО, які є нашими партнерами. Це Національний університет «Одеська політехніка», Полтавський державний аграрний університет, Дніпровський державний аграрно-економічний університет, Уманський національний університет садівництва, Херсонський державний аграрно-економічний університет та ВСП «Вознесенський фаховий коледж» МНАУ, ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж» МНАУ.

Володимир Гераймович розповів про напрями діяльності компанії, її нішу на українському ринку послуг з автоматизації бізнесу, можливі напрями співпраці з МНАУ та плани розвитку такої співпраці на найближчу перспективу. Юлія Дуда дуже детально презентувала особливості програми автоматизації обліку і складання фінансової звітності для фермерських господарств, малих та мікропідприємств та інших структур бізнесу. Маємо відмітити, навіть ще не почавши працювати з цією програмою, простий і зручний її функціонал, зручність та, при цьому, значні можливості. Спікери розкрили учасникам можливості автоматизації ще одного їхнього продукту – бізнес-планування, що також приємно здивувало учасників зустрічі та відразу наштовхнуло на деякі плани щодо використання такого продукту не лише в освітній, але й в науковій діяльності.

І знаєте що було для нас усіх найприємнішим?! Це готовність співпрацювати із закладами освіти, гнучкість у вирішенні питань та безліч нових ідей для здобуття студентами нових знань і навичок, що так потрібно і так непросто у сьогоденні часи! За це, за самі продукти автоматизації бізнесу, за розкритий матеріал щира подяка пану Володимиру та пані Юлії від усіх учасників! Бажаємо всім миру, а ідей та сил на їхнє втілення в життя для покращення якості освіти у нас вистачить!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget