ПОЗИВНИЙ «ЕСТЕТ»

09 травня 2023 року для здобувачів вищої освіти кураторських груп, закріплених за кафедрою публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки (ПУА 1/1, ПУА 2/1, ТУР 2/1, ТУР 2/1 МБ, ПУА 3/1, ПУА 4/1, ПУА 5/1, ЕК 1/1, ЕК 3/1, МЕН 2/1, МЕН 4/1) доцентом кафедри Шишпановою Н.О. було проведено кураторську годину на тему «Герої не вмирають, Пам`яті Володимира Крижанівського, позивний «Естет», випускника Миколаївського національного аграрного університету 2019 року.
Здобувачам вищої освіти розказали про героїчну історію Володимира Крижанівського. Будучи ще студентом, хлопець гостро реагував на збройну агресію рф на сході України. Тож у свої 22 роки вирішив зі зброєю в руках захищати Батьківщину. Володимир служив у званні старшого солдата на посаді старшого стрільця-навідника гранатометного відділення взводу вогневої підтримки 2-ї роти 2-го батальйону «Азову».
Володимир був справжнім патріотом, добре знав історію України, міг годинами розповідати про трагічні її сторінки, про звитяги визначних українських діячів...
Володимир Крижанівський героїчно загинув 3 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання на правому березі Маріуполя разом з побратимом Харчуком Віталієм на псевдо «Хірург».
Здобувачі вищої освіти вшанували пам’ять та подвиг захисників України, які поклали життя за майбутнє України хвилиною мовчання.
Світла пам’ять усім Героям, які ціною власного життя відстоювали європейський вибір та свободу українського народу!
Слава Україні! Героям Слава!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget