Попередній захист кваліфікаційних робіт кафедрі готельно-ресторанної справи та організації бізнесу

Сьогодні  на кафедрі готельно-ресторанної справи та організації бізнесу  відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання.
Кваліфікаційна робота призначена для об’єктивного контролю ступеня сформованості знань, умінь і навичок розв’язувати типові завдання, пов’язані з професійною діяльністю. Виконання такої наукової праці сприяє: систематизації, закріпленню та розширенню теоретичних і практичних знань зі спеціальності та застосуванню їх при вирішенні конкретних наукових та/або практичних завдань; розвитку навичок самостійної роботи й оволодіння методами дослідження, пов’язаних з темою роботи; умінню формулювати висновки, пропозиції рекомендації із предмета дослідження.
Попередній захист кваліфікаційних  робіт студентів кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу  відбувся з метою встановлення відповідності досліджень вимогам до оформлення, змісту та структури роботи, визначення ключових положень дослідження. Передзахист відбувся у присутності завідувача кафедри та керівників кваліфікаційних робіт.
Студенти, кваліфікаційні  роботи яких на попередньому захисті було оцінено позитивно, допущені до захисту на засіданні ДЕК.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget