Регіональний науковий семінар «Розвиток смарт-фінансів України»

Вже 14 рік поспіль кафедрою фінансів, банківської справи та страхування на базі Миколаївського національного аграрного університету проводиться Регіональний науковий семінар на тему: «Розвиток смарт-фінансів України». 

До участі у заході було подано 32 заявки здобувачів вищої освіти спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» обліково-фінансового факультету, спеціальності 051 «Економіка» факультету менеджменту МНАУ та спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»  технолого-економічного коледжу МНАУ. Шість здобувачів із найактуальнішими темами дослідження мали можливість виступити з доповідями, поділитися своїми науковими здобутками, розглянути напрями розвитку фінансової сфери України: Сорочан К. (гр. Ф3/1),  Гончар Є. (гр. Ф3/1),  Цап П. (гр. Ек3/1), Кугляр А. (гр. Ф5/1), Григоренко О.  та Хомик А. (гр. Ф3/1 технолого-економічного коледжу МНАУ).

Висловлюємо подяку здобувачам та їх науковим керівникам за підготовку цікавих доповідей! Чекаємо на подальші зустрічі в рамках щорічного Регіонального наукового семінару!








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget