Детально про новації в акредитації ОП

23 травня науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування та кафедри фінансів, банківської справи та страхування взяли участь у масштабному онлайн-заході «Якість вищої освіти по-європейськи: чого чекати українським університетам?», організованим ГО Прогресильні за участі Національного агентства із забезпечення якості освіти. Основне питання для обговорення – зміст Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення якості вищої освіти».
Основними спікерами заходу стали голова Національного агентства Андрій Бутенко, заступниці Голови Національного агентства Наталія Стукало та Олена Єременко та заступник Голови Національного агентства Іван Назаров. Учасники зустрічі отримали детальну інформацію про підстави та важливість змін, особливості впровадження постакредитаційного моніторингу, напрями роботи Апеляційної палати як незалежного апеляційного органу.
Дякуємо організаторам за можливість взяти участь у такому важливому зібранні, а представникам Національного агентства – за конструктивну інформацію та власну непохитну позицію щодо якості вищої освіти.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget