Меморандум про співпрацю

17 травня 2023 року відбулося підписання Меморандуму про партнерство і співпрацю між Миколаївським національним аграрним університетом та ЗЗСО «Братський ліцей №1 Братської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області».
Ректор Миколаївського НАУ академік В’ячеслав Шебанін та директорка Братського ліцею №1 Валентина Одинська засвідчили продовження плідної співпраці між закладами освіти на найближчі п’ять років. Документ передбачає об’єднання зусиль, спрямованих на розвиток навчально-виховної, наукової та профорієнтаційної роботи із учнівською молоддю на шляху здобуття загальної середньої та вищої освіти.
Напрямки для досягнення мети Меморандуму було обговорено в ході подальшої зустрічі Валентини Одинської та Ігоря Марценюка, керівника Центру професійної орієнтації Миколаївського НАУ. Варто відзначити, що результатом багаторічної профорієнтаційної співпраці між нашими закладами освіти є стабільно високі показники вступу випускників Братського ліцею №1 саме до Миколаївського НАУ. Адже, якість вищої освіти, яку здобувають студенти Миколаївського НАУ, – це запорука їхнього подальшого професійного та життєвого успіху.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget