Дуальна освіта як перспективний напрямок

Впровадження дуальної освіти є найбільш актуальним для виробничої сфери, де необхідне збільшення і покращення практичної складової. 

Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки завжди приділяла значну увагу вдосконаленню практичної складової підготовки висококваліфікованих фахівців разом із керівництвом ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», на базі якого працює філія кафедри.

Керівництво ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" зацікавлене у цілеспрямованих, активних, відповідальних студентах, які хочуть розпочати кар'єру на найпотужнішому теплопостачальному підприємстві Миколаєва, мати можливість рухатися кар’єрними сходинками, отримувати досвід та гідну заробітну плату! Талановита та активна молодь – це ті, хто їм потрібен. Підприємство пропонує офіційне працевлаштування, можливість суміщення навчання з роботою, шанс навчатися у кращих фахівців галузі теплоенергетики та електротехніки, а також надає досвід роботи з найсучаснішим обладнанням та технікою.

Головний інженер-енергетик Олександр Шундель відзначив позитивні результати впровадження дуальної освіти серед студентів Миколаївського національного аграрного університету, які навчаються та працюють на підприємстві, отримуючи безцінний досвід та професійні навички за своєю спеціальністю. На сьогодні за дуальною формою освіти одночасно навчаються та працюють на ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" на різних посадах п’ятнадцять студентів.





інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget