Реалізація практико-орієнтованого підходу до організації освітнього процесу здобувачів –фінансистів

З метою зменшення можливих розривів між теорією та практикою, здобувачі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» доєдналися до  гостьової лекції, організованої  Хмельницьким національним університетом, на тему «Характеристика можливостей модуля М.Е.Doc. Держава Звітність». 

Гостьовим лектором було запрошено Юлію Демчук –  професіонала-практика, заступника керівника Відділу технічної підтримки програми М.Е.Doc і програмних РРО, сертифікованого фахівця з програмного продукту М.Е.Doc/ПРРО компанії «Системи для бізнесу».  

Пані Юлія розповіла про  ЕДО з М.Е.Doc – простий та надійний спосіб автоматизації бізнес-процесів, які  можливості є у  програми М.Е.Doc, з яких  модулів  вона складається та рішення, які пропонуються користувачам (Держава. Бізнес. Зарплата. Корпорація. Облік акцизного податку. Інтеграція. Захищені носії. Програмний РРО Cashalot. M.E.Doc. Фінансова звітність за МСФЗ е-ТТН).

Дуже цікавим було почути, як створюється електронний кабінет та як здійснюється формування та передача документів контрагентам,  подання звітності до контролюючих органів в електронному вигляді  за допомогою даного програмного продукту. 

Отримані знання дозволять  здобувачам вищої освіти  спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» набути актуальних компетентностей на прикладах реальних кейсів у рамках навчальних дисциплін, які включені до їх індивідуальних навчальних планів. Дякуємо пані Юлії за цікаву лекцію!








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget