Ще одне відкрите заняття проведено, на цей раз для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 Геодезія та землеустрій ДФН за участі державного кадастрового реєстратора Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області

8 травня 2023 року на факультеті агротехнологій відбулося ще одне відкрите заняття з дисципліни «Галузеві кадастри» за участі державного кадастрового реєстратора Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області Вікторії Пахольчишиної  на тему: «Порядок внесення  відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру».
Під час заняття, Вікторія Пахольчишина  продемонструвала шари   державного земельного кадастру а саме: кадастровий поділ, шар земельні ділянки в процесі реєстрації, державна геодезична мережа, шар режимоутворюючих  об’єктів, меліоративні мережі, шар локальних факторів, які впливають на нормативну грошову оцінку земель. Участь приймали викладачі кафедри землеробства, геодезії та землеустрою І. Бульба та А. Попов і студенти факультету спеціальності геодезія та землеустрій.
Здобувачі вищої освіти та викладачі ознайомилися з порядком ведення державного земельного кадастру на прикладі внесення відомостей  земельних ділянок державної власності, категорії земель -  землі лісогосподарського призначення по Київській області.
Наприкінці заняття, обговорили недоліки роботи Національної кадастрової системи  і пропозиції їх усунення.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget