Екскурсія у стінах МНАУ для учнів Корабельного району

Наближається кінець навчального року, тому кожен із випускників постає перед вибором закладу, де продовжуватиме навчатись. В свою чергу, не дивлячись на постійні тривоги, колектив науково-педагогічних працівників кафедри фінансів, банківської справи та страхування МНАУ продовжує надавати допомогу майбутнім вступникам та знайомити їх із Університетом.
Так, 08 травня 2023 р. кафедрою фінансів, банківської справи та страхування було організовано та проведено екскурсію для учнів Корабельного району, які виявили бажання відвідати МНАУ та наочно переконатись, що Університет продовжує роботу у складний для країни період.
Під час перебування в МНАУ гості мали можливість зустрітися із ректором МНАУ В’ячеславом Шебаніним, представниками факультету довузівської підготовки, приймальної комісії, деканом обліково-фінансового факультету, викладачами кафедри фінансів банківської справи та страхування, відвідати навчально-наукові лабораторії «Навчальний банк» та «Навчальна бухгалтерія», музей «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині», мультимедійні лекційні аудиторії, тренінговий центр кафедри менеджменту та маркетингу, оглянути експонати нумізматичної колекції кафедри фінансів, банківської справи та страхування, підкріпитися в студентській їдальні. Під час повітряної тривоги, перебуваючи в укритті, гості отримали консультацію щодо особливостей вступної кампанії 2023, ознайомились зі  спеціальностями, які можна обрати за освітніми рівнями навчання «бакалавр» та «молодший бакалавр».
Бажаємо майбутнім вступникам мирного неба та усвідомленого вибору майбутньої професії! Двері МНАУ для Вас відкриті!








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget