Розробка операційних карт по сівбі олійних культур за технологією MZURI

4 травня 2023 року в умовах Навчально-науково-практичного центру Миколаївського національного аграрного університету завідувач кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Панфілова А. В. та доцент кафедри Хоненко Л. Г. провели практичне заняття з навчальної дисципліни «Проектування технологічних процесів в рослинництві» для здобувачів вищої освіти СВО Бакалавр спеціальності 201 Агрономія. Під час заняття здобувачі вищої освіти ознайомилися з сучасними технологіями вирощування сільськогосподарських культур. 

Провідний спеціаліст  компанії MZURI Сергій Сікорський ознайомив слухачів з посівним комплексом MZURI, який виконує 3 ключові операції за один прохід поля і дозволяє проводити сівбу будь-яких сільськогосподарських культур.

На основі отриманої інформації студенти мають можливість розробити операційні карти сівби олійних культур за технологією MZURI.

Щиро дякуємо ректорові Миколаївського національного аграрного університету Шебаніну В. С., працівникам ННПЦ МНАУ та компанії MZURI за можливість опановувати новітні технології вирощування сільськогосподарських культур здобувачами вищої освіти факультету агротехнологій! 





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget