Складова професійної підготовки висококваліфікованих фахівців – дуальна освіта

Дуальна форма здобуття вищої освіти залишається одним із пріоритетів механізму співпраці між навчальним закладом та підприємствами. Здобувачі вищої освіти третього, четвертого курсів та першого курсу магістратури 141 спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» в контексті впровадження дуальної освіти активно проходять професійну підготовку на підприємстві ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», що дає їм можливість удосконалити теоретичні знання та здобувати практичні навички. 

За час дуального навчання здобувачі вищої освіти під керівництвом наставників та використовуючи сучасне обладнання отримують якісні практичні знання, активно беруть участь в обслуговуванні індивідуальних та центральних теплових пунктів, котелень, насосних станцій. 

Здобувачі вищої освіти успішно поєднують навчання в університеті та на профільному підприємстві завдяки платформі Мoodlе.

Співпраця ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» та Миколаївського національного аграрного університету – це чудова нагода для студентів здобути практичні навички та стати справжніми фахівцями своєї справи.




інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget