Вітаємо із Днем знань!

Сьогодні, 1 вересня 2023 року, Миколаївський національний аграрний університет відкрив свої двері студентській молоді, запросивши поринути у яскравий світ знань. Цього дня на кожному факультеті університету  відбувся святковий концерт із нагоди Дня знань та посвяти у першокурсники Миколаївського національного аграрному університету та Технолого-економічного коледжу.

Традиційно, із вітальним словом до першокурсників звернувся ректор Миколаївського національного аграрного університету, академік В’ячеслав Шебанін, подякувавши молоді за їхній вибір стати частиною великої університетської родини та побажав сповна відчути усі радощі студентського життя. «Україна переживає нелегкі часи. Але ви надія і майбутнє нашої держави! На вас велика відповідальність! Будьте свідомими громадянами і міцною опорою неньки-України!».

Також до університету завітали високоповажні гості аби привітати студентську молодь із першовереснем. Зокрема для майбутніх агрономів слова привітання та настанови на успішне навчання висловили засновник польської компанії «Mzuri World» Марек Ружняк та директорка ТОВ «Золотий колос» Надія Іванова.

Шановні першокурсники, від усієї душі вітаємо Вас із Днем знань та посвятою у студенти. Бажаємо успіхів у навчанні, щасливої дороги до «Олімпу знань»!











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget