Практичне заняття з технології зберігання, переробки, стандартизації продукції рослинництва на кафедрі виноградарства та плодоовочівництва

З метою впровадження на факультеті агротехнологій елементів практичної складової при підготовці фахівців, до проведення лекцій та  практичних занять залучаються науковці та практики  відповідної галузі. 

13.09.23 року для проведення практичного заняття з технології зберігання, переробки, стандартизації продукції рослинництва в групі А4/1 був запрошений фахівець інженер-лаборант ЄВТ «Грейн» Джежа Віталій Олександрович. Темою практичного заняття була «Підготовка товарного зерна і відбір проб для їх аналізу». На практичних прикладах фахівець показав студентам як відбираються точкові, об’єднані, середні проби для визначення їх якості відповідно до державних стандартів на сучасному підприємстві. Також розповів про формування партій товарного зерна різного цільового призначення та порядок заповнення супровідних документів. 

Значна кількість випускників і студентів факультету агротехнологій працюють на хлібоприймальних підприємствах, в портах, елеваторах, тому практичні знання отримані від фахівців в цій галузі  є необхідними і цінними. 



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget