Формування культури академічної доброчесності серед здобувачів - фінансистів


Щороку на кураторських годинах зі здобувачами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» бакалаврського та магістерського рівнів освіти відбувається  обговорення необхідності дотримання принципів академічної доброчесності серед учасників навчального процесу.

Так, на початку навчального року під час кураторської години відбулась відкрита і чесна дискусія з «першочками-фінансистами» магістерського рівня з приводу дотримання принципів академічної доброчесності в освітньому середовищі, не доцільності списування, самоплагіату, фальсифікації та плагіату, необ'єктивного оцінювання робіт,  а також пошуку шляхів подолання викликів ЗВО за даним напрямом. 

З метою удосконалення знань, розуміння важливості дотримання академічної доброчесності під час навчання та розвитку її культури, здобувачі-фінансисти пройшли онлайн-курс від ВУМ online.

Пам’ятаємо, що відповідальність за дотримання цінностей академічної доброчесності є водночас як особистим обов’язком кожного так і спільною справою колективу загалом.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget