Продовжується співпраця із провідним підприємством ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»

У межах впровадженої дуальної форми освіти ще четверо студентів Миколаївського національного аграрного університету спеціальності 141 «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки» долучилися до потужної команди найбільшого теплопостачального підприємства на Миколаївщині. Студенти  разом із доценткою кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Ларисою Вахоніною зустрілися з директором ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Миколою Логвіновим, заступницею директора з економічних питань Катериною Куценко та головним енергетиком Олександром Шунделем, щоб дізнатися усі тонкощі майбутньої роботи.

Здобувачі вищої освіти ІІІ та IV курсів інженерно-енергетичного факультету свідомо обрали першим місцем роботи саме ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», аби застосувати теоретичні знання на практиці на сучасному устаткуванні під наставництвом найкращих професіоналів своєї справи у регіоні.

«Ми цінуємо ваше прагнення й амбіційність в освоєнні професії, та надзвичайно раді вітати в колективі «Миколаївоблтеплоенерго». Робота буде цікавою, потрібною і корисною місту. Бажаємо успіхів та кар’єрного росту», - зазначив директор підприємства Микола Логвінов. 

На сьогодні 20 студентів працюють на ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» та одночасно здобувають вищу освіту.



інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget