Дискусійний клуб за темою «Системи стандартів з безпеки праці»

25 вересня 2023 року канд.екон.наук., доцент кафедри методики професійного навчання Вячеслав Курепін провів зі студентами 3 курсу спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» практичне заняття з дисципліни «Основи охорони праці».

Практичне заняття було проведено методом дискусійного клубу за темою «Системи стандартів з безпеки праці». Цей метод заохочує учасників освітнього процесу до саморозвитку, а також професійного розвитку у сфері охорони праці.

Створення такого середовища на практичних заняттях корисне для розвитку основних життєвих навичок і компетентностей, які знадобляться випускникам у майбутньому. 

Наразі, під час дискусії студенти намагалися висловлювати власну думку, демонструвати критичне та системне мислення, логічно обґрунтовувати свою позицію, виявляти креативність, проактивність, здатність конструктивно керувати своїми емоціями, оцінювати ризики, ухвалювати рішення, вирішувати проблеми та співпрацювати з іншими учасниками діалогу. Такі заняття дуже подобаються студентам та мають практичне значення.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget