Поповнення спільноти фінансистів у 2023-2024 навчальному році

Спільнота фінансистів Миколаївського національного аграрного університету у 2023-2024 навчальному році поповнилася 27 новими членами, які прийшли навчатись на перший освітній рівень «бакалавр» та  другий освітній рівень «магістр».

Ректор Університету – академік  В’ячеслав Шебанін на урочистому зібранні привітав молодих фінансистів із Днем знань та початком нового навчального року. До його привітань доєдналися Олександр Біліченко – декан обліково-фінансового факультету, Анжеліка Вільховацька – студентський президент,  Натан Рудь – студентський декан обліково-фінансового факультету,  учасники творчих колективів МНАУ.

В перший  свій святково-навчальний день молоді фінансисти мали можливість відвідати Університет, оглянути матеріально-технічну базу, отримати інформацію про умови  подальшого навчання. 

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування щиро вітає молоде покоління фінансистів з початком нового життя у  своїй спільноті! Нехай здібності та наполегливість стануть запорукою значних успіхів у навчанні та легкому здобутті компетенцій за спеціальністю  072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» бакалаврського та магістерського рівня освіти!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget