Туристично-освітня тропа МНАУ

06 вересня 2023 р. здобувачі вищої освіти першого року навчання спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» відправилися в свою першу туристичну-освітню подорож Миколаївським національним аграрним університетом. Гідом подорожі виступала куратор групи, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, Шишпанова Наталія.

Здобувачі вищої освіти ознайомилися з НК № 5, ГНК, НК №1.    

Особливу зупинку під час подорожі Університетом здобувачі вищої освіти зробили у центральній бібліотеці Миколаївського НАУ. Співробітники останньої розповіли здобувачам вищої освіти про: 

  • основні напрямки роботи бібліотеки (підтримка навчального процесу і науково-дослідницької діяльності університету; своєчасне надання інформації усім категоріям користувачів шляхом запровадження інноваційних форм і методів роботи; впровадження нових комп’ютерних технологій; активізація виховної роботи серед студентської молоді); 
  • можливість доступу до електронних ресурсів та наукових баз даних, WI-FI;
  • допомогу в оформленні списку використаної літератури тощо.

Здобувачі вищої освіти були вражені обсягом та різноманітністю ресурсів, які доступні в бібліотеці та отримали корисні поради щодо пошуку інформації та користування бібліотечними ресурсами.

Подорож туристично-освітньою тропою МНАУ дала можливість здобувачам вищої освіти ознайомитися з навчальними корпусами та розширити свої знання та навички у використанні бібліотечних ресурсів та стала першою цікавою та корисною подією для їх студентського колективу. 




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget